Mediamaja | Etupaino ja Mediamaja yhdistyy
16727
post-template-default,single,single-post,postid-16727,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Etupaino ja Mediamaja yhdistyy

Kesällä uudet tuulet puhaltaa ja nyt on lyöty kättä päälle! Mediamaja Oy ottaa 1.7.2017 alkaen Kouvolan Inkeroisissa toimivan Etupainon liiketoiminnan haltuun. Etupaino jatkaa toimintaansa entiseen tapaan Inkeroisissa osoitteessa Päätie 19 uuden yrittäjän vetämänä.

Mediamaja tuo Etupainon asiakkaille laajemman palvelukattauksen kuten graafista suunnittelua, suurkuvatuotantoa sekä ikkuna- ja ajoneuvoteippauksia. Mediamajalle Etupaino tuo vahvaa osaamista tekstiilimerkkauksiin, urheilu- ja työvaatetarjontaan.

Mediamajan sekä Etupainon yhteystiedot säilyvät toistaiseksi ennallaan. Etupainon graafista ilmettä sekä nettisivuja tullaan hieman päivittämään tulevaisuudessa.

Etupaino