Mediamaja | Mainostekstiilien verkkokauppa auki
16678
post-template-default,single,single-post,postid-16678,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mainostekstiilien verkkokauppa auki

Mediamaja on avannut yhteistyössä Sky-Media Oy:n kanssa mainostekstiilien ja liikelahjojen verkkokaupan osoitteessa:

www.mediamaja.skypro.fi

Verkkokaupasta löydät kätevästi valtavan valikoiman erilaisia mainostekstiilejä, työvaatteita, urheilutekstiilejä ja paljon muuta. Kaupasta voit keräillä tuotteet, joista olet kiinnostunut suoraan tarjouskoriin, täyttää omat tiedot lomakkeeseen ja kirjoittaa viestikenttään millaiset painatukset haluat tuotteisiisi tai mitä tahansa kysyttävää mieleen juolahtaa. Tarjouksen lähettäminen ei tietenkään sido asiakasta vielä mihinkään, joten rohkeasti vaan keräilemään tuotteita koriin niin katsotaan millainen kokonaisuus sinun tarpeisiisi saadaan rakennettua. Kun tarjouspyyntö on lähetetty, saat tuotteille ja painatuksille hinnat, jonka jälkeen voidaan tehdä digitaalinen vedos tuotteesta ja suuremmissa erissä voidaan tuottaa ensin mallikappaleet ennen kokonaisuuden toteuttamista. Joten nyt vaan kipin kapin tutustumaan valikoimaan ja tilaamaan.

Mikäli verkkokaupasta ei löydy jotakin mielessä olevaa tuotetta niin ei hätää. Mediamajalla on lisäksi satoja muita tuotteita valikoimissa ja kattavan tavarantoimittaverkoston ansiosta löydämme varmasti myös juuri sinun tarpeisiisi sopivat mainostekstiilit ja liikelahjat. Sivujen yhteydenotto osiosta löytyvän lomakkeen tai sähköpostin kautta tiedustelemalla löydetään varmasti se sinulle sopiva tuote tai kokonaisuus.