Mediamaja | Teippiä pintaan
15809
post-template-default,single,single-post,postid-15809,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Teippiä pintaan

Mediamajalla teippileikkuri sauhuaa ja teipparilla kädet viuhuu. Auto- ja ikkunateippejä menee nyt moneen lähtöön, kun kesälomat alkaa olla lusittu ja yritykset alkavat valmistautua loppuvuoteen kohdistuvaan markkinointiin. Ikkunateippien suunnittelussa kannattaa varsinkin olla ajoissa liikkeellä, ettei pääse talven paukkupakkaset yllättämään. Joulun ajan ruuhkiin on myös hyvä varautua etukäteen mutta ehkä niistä ei vielä elokuussa tarvitse murehtia.

Ajoneuvoteippauksilla luot yrityksellesi liikkuvaa näkyvyyttä ja brändille tunnettavuutta tai koristelet ajoneuvoasi ihan muuten vaan. Ajoneuvot voidaan teipata kokonaan helmasta kattoon, yksinkertaisilla ikkunatarroilla tai ihan mitä vaan siltä väliltä. Mikä nyt vaan parhaiten teidän autoon ja tarpeisiin sopii.

Ikkunateippauksilla, kylteillä, banderolleilla ja myymäläsomisteilla luot yrityksesi visuaalisen ilmeen tyylikkäästi ja luot asiakkaillesi ammattimaisen kuvan toiminnastasi. Suunnittelussa on tärkeää luoda yhteneväinen ja sulava linja kaikkien eri elementtien välille. Mediamaja auttaa sinua rakentamaan tyylikkään yhteneväisen yritysilmeen joka kattaa kaikki yrityksesi näkyvät tuotteet aina käyntikorteista työvaatteisiin ja ajoneuvoteippauksista ikkunateippauksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän yritykselle sopiva ilme ja laitetaan se näkymään.