Mediamaja | Paitaprässi kuumana
15811
post-template-default,single,single-post,postid-15811,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Paitaprässi kuumana

Mediamajan tekstiilipainossa käy prässi kuumana ja valmista tavaraa tulee kuin liukuhihnalta. Tuotannossa on ahkeroitu pitopalvelualan yritykselle paitoja, huiveja, hattuja, kasseja ja esiliinoja. Lisäksi autotallin uumenissa tehdään tällä hetkellä Paikalliselle yhdistykselle myyntiin tarkoitettuja paitoja sekä kangaskasseja.

Mediamaja tuottaa kaikki tekstiilipainotuotteet yritys-, yhdistys ja yksityisasiakkaille. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia työvaatteita, hattuja, paitoja, takkeja, housuja, kasseja ja paljon muuta. Toimitamme kaikki tekstiilit ja liikelahjat joko sellaisenaan tai painettuina asiakkaan oman ilmeen mukaisiksi.

Mikäli mielenkiintosi heräsi niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.