Mediamaja | Mediamaja polkaistu käyntiin
15807
post-template-default,single,single-post,postid-15807,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mediamaja polkaistu käyntiin

Mediamaja Oy on nyt virallisesti auki ja tuottaa täydellä tohinalla tyytyväisiä asiakkaita. Yritys on rakennettu perheyrityksen perinteitä kunnioittaen yrittäjien kotiympäristöön ja sitä voidaankin ihan kirjaimellisesti kutsua autotallifirmaksi. Yrittäjillä itsellään on reilun kymmenen vuoden monipuolinen työkokemus ja koulutus graafiselta alalta sekä lähes 20 vuoden kokemus suomalaisesta perheyrittämisestä. Lisäksi Mediamaja toimii aktiivisesti yhteistyössä monien paikallisten yrittäjien kanssa sekä etsii jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ympäri Suomea.

Mediamaja tuottaa mainostoimistopalveluita kaikkiin tarpeisiin. Olipa sitten kyseessä pieni, suuri tai valtava projekti niin meiltä löytyy siihen varmasti kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. Meiltä saat kaikki graafisen alan suunnittelutyöt, painotyöt, mainostekstiilit, liikelahjat ja konsultointipalvelut sekä apuja suunnittelun ja painotuotannon pulmiin. Mediamaja etsii ja kehittää uudenlaisia tapoja tehdä markkinointia jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä sekä tuottaa asiakkaan tarpeet aina ideasta valmiiksi toteutukseksi asti. Otahan rohkeasti yhteyttä niin katsotaan miten voimme olla avuksi.

Mediamaja Oy – Mikko Anttonen